Maten er smaksrik, maten ser bra ut, maten blir servert lekkert, maten er også god.
Men.
Jeg har vært der ved to anledninger og har forsøkt begge "hovedretter". (altså 5- og 9 retter). Første gang var like etter åpning, da var minuset at jeg ikke ble helt mett, jeg forventer faktisk det på et sånt sted. Dette er tross alt ikke en gourmetrestaurant. Andre gang jeg var der gikk jeg for den største av de to middagsmenyene. Maten var knallgod og porsjonene virket større. De har altså tatt innover seg den lille kritikken som har dukket opp i enkelte anmeldelser. Det er bra. Minuset var at servitøren var meget stresset, høyt tempo er fint, men her kokte det nok litt for mye for vedkommende. Hun serverte nemlig min 9 retter som en 5 retter, det vil si at "hovedretten" kom som rett nr. 5. Alle retter etter nr. 5 ble da ødelagt pga. denne smaksbomben (som var god) kom i feil rekkefølge.
Dette skal etter min mening ikke skje og hvis det skjer bør det kompenseres med noe mer enn en gratis kaffe. (Tipper vi snittet på 950 kr pr. pers).
Håper den blide og sårt etterlengtede restauranten på St. Hanshaugen fortsatt er sultne på å levere gode ting! Ikke se dere blinde på den hippe bølgen som dere for tiden ser ut til å surfe på. Smalhans er flinke, men trenger fullt fokus fremover også! read more