Terrible! The pharmacy personnel had me arrested. They lied and told the police that I had a fake prescription for Bactrim DS. Then when the police came, the pharmacy workers lied again told them that I was stealing and that I was flailing a gun in the air. I went to jail and lost my job. When a detective accompanied me back to the pharmacy to pick up my paid prescription, the lying pharmacist screamed at me saying, "You should have known better!" So much for professionalism, intelligence and honesty. I will never go to another Walmart here if I can avoid them.
Terrible! El personal de la farmacia me habían arrestado. Ellos mintieron y dijeron a la policía que tenía una receta falsa para Bactrim DS. Luego, cuando llegó la policía, los trabajadores de farmacia mintió otra vez les dije que estaba robando y que yo estaba agitando una pistola en el aire. Fui a la cárcel y perder mi trabajo. Cuando un detective me acompañó de regreso a la farmacia a recoger mi receta pagado, el farmacéutico mentira me gritó diciendo: "Usted debería haber sabido mejor!" Esto en cuanto a profesionalidad, inteligencia y honestidad. Nunca iré a otro Walmart aquí si puedo evitarlos.
Terrível! A equipe da farmácia me prendeu. Eles mentiram e disseram à polícia que tinha uma receita falsa para Bactrim DS. Então, quando a polícia chegou, os trabalhadores de farmácia mentiu novamente lhes disse que eu estava roubando e que eu estava agitando uma arma no ar. Eu fui para a prisão e perdi meu emprego. Quando um detetive me acompanhou de volta para a farmácia para pegar a minha receita pago, o farmacêutico mentindo gritou comigo dizendo: "Você deveria ter conhecido melhor!" Tanto para o profissionalismo, inteligência e honestidade. Eu nunca mais vou para outro Walmart aqui se eu puder evitá-los.
Khng khip! Các nhân viên nhà thuc đã b bt gi tôi. H đã nói di và nói vi cnh sát rng tôi đã có mt toa thuc gi cho Bactrim DS. Sau đó, khi cnh sát đn, các nhân viên nhà thuc nói di mt ln na nói vi h rng tôi đã ăn cp và rng tôi đã ghi bàn mt khu súng trong không khí. Tôi đi tù và b mt vic làm. Khi mt thám t đã theo tôi tr li các hiu thuc đ nhn thuc tr ca tôi, dc sĩ nm hét vào mt tôi và nói: "Bn phi bit tt hn!" Rt nhiu cho tính chuyên nghip, s thông minh và trung thc. Tôi s không bao gi đi đn mt Walmart đây nu tôi có th tránh chúng.
! . , DS. , , , . . , , : " !" , . Walmart , .
! Bactrim DS flailing ""
Terrible! Le personnel de la pharmacie m'avaient arrêté. Ils ont menti et dit à la police que j'ai eu une prescription de faux pour Bactrim DS. Puis, quand la police est venue, les travailleurs de la pharmacie menti à nouveau leur ai dit que je volais et que j'étais pour porter une arme à feu dans l'air. Je suis allé en prison et j'ai perdu mon emploi. Quand un policier m'a raccompagné à la pharmacie pour prendre ma prescription payé, le pharmacien se trouvant m'a crié en disant: "Vous devriez avoir su mieux!" Voilà pour le professionnalisme, l'intelligence et l'honnêteté. Je n'irai jamais à un autre Walmart ici si je peux les éviter.
Esibi! I Izisebenzi pharmacy lase mina aboshwe. Benza amanga futhi yatshela amaphoyisa ukuthi nginenkinga ikhambi inkohliso for Bactrim DS. Khona-ke lapho amaphoyisa efika, abasebenzi ekhemisi amanga yaphinde wawatshela ukuthi ngakhululwa ukweba nokuthi mina lase flailing isibhamu emoyeni. Ngaya ejele futhi walahlekelwa umsebenzi wami. Lokha umphenyi wahambisana nami emuva ekhemisi ukuze ayothatha imithi yami ikhokhwe, i-wemithi elele yamemeza at kimi lathi, "Kufanele ukuba wayazi kangcono!" Kakhulu efaneleyo, ukukhalipha nokwethembeka. Angisoze iya kwenye Walmart lapha uma angikwazi sizigweme.
Kutisha! Wafanyakazi maduka ya dawa alikuwa mimi kukamatwa. Wao uongo na aliwaambia polisi kuwa nilikuwa dawa bandia kwa Bactrim DS. Kisha wakati polisi alikuja, maduka ya dawa wafanyakazi uongo tena kuwaambia kwamba mimi ilikuwa kuiba na kwamba nilikuwa flailing bunduki katika hewa. Mimi alikwenda jela na kupoteza kazi read more