Byłam dwa razy na brunchu organizowanym w każdą pierwsza niedzielę miesiąca w hotelowej restauracji. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Brunch przybiera postać szwedzkiego stołu, przy czym stolik jest obsługiwany przez kelnerów, którzy dbają o to aby kieliszki gości nie były puste;) w cenie brunchu serwowane są wspaniale wina: białe, czerwone i musujące. Dania są mistrzowskie, zarówno dla oka jak i kubków smakowych. Menu jest bardzo urozmaicone, można skosztować m.in. ryb, owoców morza, mięs ( w tym dziczyzny), a także wspaniałych deserów. Nie sposób wymienić wszystkiego, bo menu jest naprawde imponujące. Zawsze wychodzilam stamtąd bardzo najedzona, bo potrawy były w taki sposób podane, że ciężko było sobie odmówić degustacji. Miałam okazje spędzić Wielkanoc na brunchu i jest to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego sposobu spędzania świąt. Restauracja jest bardzo przestrzenna, w srodku jest jasno z uwagi na przeszklony dach. Obsługa wykwalifikowana i profesjonalna. Z pewnością nie jest to tania restauracja, ale za ceną idzie najwyzsza jakość, zarówno obsługi jak i jedzenia. Gorąco polecam to miejsce! read more