We worked with Emile, one of their realtors through this office and after viewing many apartments in the course of a few days we settled on a flat. Emile was friendly and accommodating but the reason I'm giving only 3 stars is because when we referred him to some friends who recently relocated here, he told them he was too busy to take them on as clients. Really, in this economy? read more
Met meer dan veertig jaar ervaring staan Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service voor optimale dienstverlening. Daarbij mag u van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.
Deskundigheid, gedegen kennis van de Amsterdamse ( en omgeving ) onroerendgoedmarkt en het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars ( NVM ) staan samen garant voor hoogwaardige dienstverlening.
Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij de aan- en verkoop van woningen in Amsterdam en de directe omgeving. International Housing Service richt zich met name op ons internationale klantenbestand waarbij onze dienstverlening verricht wordt ten behoeve van medewerkers van de grote en internationaal opererende Multinationals. Deze gespecialiseerde dienstverlening heeft betrekking op zowel de aan- en verkoop van woningen en expat rentals.
Als ervaren en strategische onderhandelaars kunnen de makelaars van Peter Bruin Makelaardij u tijdens het onderhandelingsproces met raad en daad terzijde staan, waarbij wij waken voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding, ten einde uw droomhuis te bemachtigen.
Ook kunnen wij u deskundig en zorgvuldig adviseren met betrekking tot de juridische en bouwkundige aspecten omtrent de aankoop of verkoop van een onroerende zaak.
Kortom : Het inschakelen van een professionele Register Makelaar Taxateur loont.
Established in 1970.