Vi vant en middag hos Jamie Oliver restauranten til 25 000 kroner på jobben. Vi var syv ansatte som dro, innstilt på å kunne spise og drikke for det vi hadde vunnet. Vi ga beskjed til servitøren om å si ifra for hver 10 000 vi kom opp i. Til tross for dette, så var servitøren så lite serviceinnstilt da vi spurte om anbefalinger til mat og drikke. Vi ba om 3 flasker prosecco, og istedet for å anbefale en som var litt dyrere og bedre, kom hun med husets prosecco. Vi er ikke så fine på det, men vi hadde tross alt 25 000 å bruke, og jeg går utifra at de har lyst til å tjene penger. Vi hadde to servitører i løpet av kvelden, den ene surere enn den andre. Vi hadde en veganer ved bordet og da hun spurte om en av rettene var vegansk, så fikk hun til svar et surt "hva tror du?"
Vi ba de også om å "keep it coming" med drinkene, men det ble det ikke noe av. Man skulle tro at de ville tjene mest mulig penger. Maten var heller ikke noe særlig god, da det var kjøkkenpapir klistret fast til éntrecoten og bruschettaen visstnok hadde stått så lenge at det 5cm tjukke brødet under hadde blitt klissvått. Vi måtte også vente på den éne colaen i tre kvarter, etter å ha bedt om den tre ganger. Det eneste som falt veldig godt i smak var "crispy blekksprut".
Vi endte med en regning på 10 000. De hadde muligheten til å dra inn mye mer penger den kvelden, men det virket ikke som at de brydde seg noe om det. Vi var en skuffet gjeng som dro derfra. read more