Cancel

What's the vibe?
Good for groups
Good for kids

Recommended Reviews - DeliCrepa

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
Yelp app icon
Browse more easily on the app
Review Feed Illustration

Reviews With Photos

Cafe de olla
Lorena L.

El personal muy amable, muy rica la comida , excelente servicio uno de mis mejores lugares en Mexicali para disfrutar de un rico desayuno!!

Un pelo en mi crepa

Encontré un pelo en mi crepa...... Found a hair in my Nutela crepa. Muy decepcionada con el negocio

Joe D.

food was great... service was okay.. its was approximately 22.00 usd for 2 plates of chilaquiles con pollo and 2 drinks. small quaint spot. tiny restroom but clean and tidy

sinceramente este lugar tiene los mejores chilaquiles que he probado. la consistencia y la cantidad de salsa era la correcta. la crema estaba deliciosa y el queso también. Agregó un gran toque y me alegro de que lo hayan puesto porque algunos lugares no lo hacen. mi única queja sería agregar un poco más de crema simplemente porque cuando llegas al fondo de los chilaquiles, es solo salsa. pero el pan francés fue genial, tenía una suave capa de queso crema entre panes y sabía tan delicioso. mi única queja es que la fruta no estaba tan fresca como esperaba. pero si te encantan los chilaquiles, ¡te recomiendo 100% que vengas aquí!

Chilaquiles con huevo y carne y pollo

See all

Photo of Lorena L.

Oh no 0

Really good breakfast we drove from Los Angeles to Mexicali to visit family and it was a good decision to stop and eat breakfast so yummy

Photo of Izzy T.

Helpful 1
Love this 1
Photo of Ian B.
106

Photo of Gaby T.

DeliCrepa Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

DeliCrepa - creperies - Updated May 2026