Er valt heel te vertellen over BIRD en misschien ook wel iets te veel...
In de weekenden kan je hier 's nachts een heel fijn dansje doen en op andere tijden is de keuken open waar je kan genieten van heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Ook zijn er regelmatig optredens van artiesten uit binnen- en buitenland die echt een podium verdienen.
Het nadeel van deze combinatie is echter wel dat er wat zaken onderbelicht zijn bij BIRD. Zo is namelijk het geluid bij optredens niet altijd even goed afgesteld. Het publiek is soms ook te rumoerig waardoor het genot deels wordt belemmerd.
Hetzelfde qua geluid is bij sommige feesten ook niet even geweldig. Deels is dit te wijten aan de akoestiek van de ruimte. Maar aan de andere kant is dat ook wel aan de geluidsman om dit te regelen. Wat mij betreft is dat nog een punt waar aan gewerkt mag worden.
Ook is het barpersoneel af en toe belabberd langzaam of soms zelfs onkundig. Als ik twee witte wijn, een vodka, een whiskey met 1 klontje ijs en 1 biertje bestel verwacht ik ook van de bardame of -heer dat het biertje niet als eerste wordt getapt (schuimkraagloos bier is niet waar je voor betaald lijkt me). Los van dat wordt er ook nauwelijks opgelet wie er nu eerst bij de bar staat en ook dames worden niet als eerste geholpen. Jammer, heel jammer.
Want ik kan me namelijk prima vermaken hier en ik raad iedereen dan ook aan om naar BIRD te gaan voor een leuke avond, maar weet wel kan je verwachten. ;-) read more