Cena naprosto odpovídá kvalitě a když tohle řekne student, nezbývá, než tomu věřit.
Vzhledem k předchozím recenzím, které jsem četla před náštěvou Stejkárny, jsem byla trochu nejistá. Musím ale říci, že podnik přesáhl má očekávání.
Co se týče jídla - objednali jsme si degustační prkénko - 7 druhů mas po 100 gramech a dvě omáčky dle vlastního výběru v ceně + dostanete kartičku na které je každé z mas na prkénku popsané. Maso bylo výtečně ochucené a zcela perfektně udělané, vše tak, jak by mělo být.
Obsluha, která mi dělala největší obavy, byla jením velkým překvapením. Obě slečny byly velice příjemné a ochotné a za celý večer se nám nestalo, že bychom na obsluhu museli čekat. Dokonce jsme se dozvěděli, že jedna ze servírek je ze Šumavy a krásně jsme s popovídali :D
Na závěr: interiér moc hezký, obsluha super a lepší steaky jsme snad s rodinou nikdy nejedli - určitě se zase vrátíme!
A pokud někdo označil obsluhu za špatnou - tak jak se chováte vy - tak se bude obsluha chovat k vám. :) read more