We zijn al ongeveer 6 jaar klant bij Sushimi Venlo. Bijna elke week aten we daar één keer. Tot dit…read moregebeurde: terwijl ik met mijn vrouw met plezier aan het avondeten zat, probeerde mijn vrouw het flesje water te sluiten, maar de dop vloog per ongeluk en viel direct in de vissenvijver naast de tafel. Op dat moment was er een ober bij ons en hij zag dat het een ongelukje was. We glimlachten naar elkaar.
Een paar minuten later kwam er een vrouw naar ons toe, die wij dachten dat zij een van de managers van het restaurant was, en liet ons luid en brutaal voor alle klanten aan onze tafel berispen. Ondanks dat de ober het ongeluk had gezien en wij duidelijk maakten dat het per ongeluk was, vernederde ze ons voor al die klanten.
We konden daar geen moment langer blijven; we stonden meteen op, betaalden onze rekening en verlieten het restaurant met tranen in onze ogen. Ik moest dit voorval delen. Er is een risico dat zoiets kan gebeuren wanneer je dit restaurant bezoekt. Als je daarheen gaat, bestaat de kans dat je aan je tafel benaderd wordt en berispt wordt.