Nie polecam. Postaram sie w kilku zdaniach wytlumaczyc skad moja krytyka. Urodzilam sie I mieszkam w USA. Moja Babcia jest starsza samotna osoba mieszkajaca w Tarnowie. Razem z moim tata zdecydowlismy zamowic w Dniu Matki dla niej dobry obiad. Wybralismy Sopranos, wydawaloby sie najlepsza restauracje w Tarnowie. Zlozylismy zamowienie I okazalo sie, ze obiad nigdy nie dotarl do odbiorcy. Zadzwonilam aby sprawdzic 5 godzinny powod opoznienia. Osoba, z ktora rozmawialam wytlumaczyla mi, ze nie mogli zrealizowac dwoch dan z zamowionych kilku, wiec starala sie ze mna skontaktowac. Uwazam iz nie powiedziala prawdy, poniewaz nikt do mnie nie zadzwonil. Na przypomnienie o tym iz posiadaja email stwierdzila, ze oni nie wysylaja email w celu poinformowania swoich klientow. Na koniec poprosilam ja o imie, lecz poinformowala mnie iz nie udzielaja takich informacji po czym rozlaczyla sie. Najciekawsze jest jednak to, ze zabrali pieniazki z karty kredtowej I nigdy ich nie zwrocili. To sie nazywa kradziez. Uwazam, ze personel restauracji pretendujacej do miana jednej z najlepszych w 120 tys miescie powinien byc bardziej profesjonalny. Wstawie ten komentarz na kazdej mozliwej stronie zajmujacej sie wydawaniem opini o tym biznesie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, iz po fakcie bylo juz za pozno, aby zamowic obiad z innej restauracji. Ciekawa jestem jak czuliby sie pracownicy tej restauracji, gdyby ich mamy lub babcie zostaly potraktowane w ten sposob. read more