Cancel

Saffran

3.5 (6 reviews)

Saffran Photos

Recommended Reviews - Saffran

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
    Yelp app icon
    Browse more easily on the app
    Review Feed Illustration

Helpful 1
    Love this 1

Helpful 0
    Love this 0

Helpful 0
    Love this 0

Saffran Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

1.7(3 reviews)
    20.1 km
    $$

Jeg besøgte Golden Indian i går, og det var desværre en af de værste oplevelser, jeg har haft på en…read morerestaurant. Først og fremmest var servicen utroligt langsom, selvom restauranten ikke engang var halvfyldt. Vi ventede over 30 minutter på at få vores drikkevarer og endnu længere på maden. Da maden endelig kom, var den kold og smagte af absolut ingenting! Det var tydeligt, at retterne ikke var tilberedt med friske ingredienser, og det hele virkede meget uinspireret. Desuden var portionerne små og ikke pengene værd. Atmosfæren var heller ikke noget at råbe "hurra" for - stedet var beskidt, og der lå madrester på gulvet fra tidligere gæster. Stolene var virkelige ubehagelige, hvilket gjorde oplevelsen endnu værre. Jeg vil bestemt ikke anbefale Golden Indian til nogen, og jeg kommer aldrig tilbage. Der er mange andre steder i byen, hvor man kan få bedre mad og service for samme pris eller mindre. Golden Indian - Kgs. Lyngby Lystoftevej 52 Føj for satan en klam oplevelse!

Golden Indian Lystoftevej 52 Lyngby Brede Torv, Kongens Lyngby 2800 Denmark+45 45 33 12 68W…read more WORST INDIAN FOOD I EVER HAD! IT TASTED LIKE DOG FOOD LITERALLY! DISGUSTING TASTELESS OLD GREASE! STAY FAR AWAY!! WORST INDIAN FOOD I EVER HAD! it TASTED LIKE DOG FOOD literally!. I usually don't write bad reviews. I give this restaurant a negative -1000! I gave this restaurant a chance to make it right too and they told me f u and hung up on me. They are extremely rude, nasty sob's very bad food old, and tasted like old grease! STAY AWAY! STAY FAR AWAY! DISGUSTING OLD USED TASTELESS GREASE they are passing it off as Indian food!! HORRIBLE! I WOULD NOT FEED THIS EVEN MY DOG if i had one! My dog would vomit it up! HORRIBLE ABSOLUTELY HORRENDOUS WORST I EVER HAD and I have been all over the world! very disappointed rich area with terrible food couldn't believe it they charged me a lot of money for dog food! YUCK YUCK YUCK I threw it out! be warned!!! THEY ARE USING FAKE REVIEWS for jake they're rating up don't believe me. try it and you'll regret it believe me! golden Indian restaurant & take away score f- -1000 1 out of 100! Show less Date of visit: December 2022

Photos

See all