Met onze historische schepen verzorgen we comfortabele privé rondvaarten door Amsterdam.
Rederij Mokum organiseert tochten voor grote maar ook kleine groepjes. Altijd betaalbaar, origineel en kleinschalig. Onze schepen komen op plekken waar de meeste schepen niet kunnen komen.
Zelf uw eigen karakter aan de tocht meegeven? Dat kan met onze Do It Yourself catering. Neem lekker uw eigen verjaardagstaart, -quiche of favoriete wijn mee! Betaalbaar en persoonlijk. Informeer naar de mogelijkheden
Established in 2015.
Rederij Mokum is opgericht in 2015 met behulp van Crowd Funding. Onze investeerders hebben aan de wieg van het concept gestaan. Inmiddels hebben we drie elektrische aangedreven, klassieke schepen in de vaart.
Naast privé rondvaarten met schipper verzorgen wij ook Watertaxi diensten in en om Amsterdam. Bel en informeer naar de mogelijkheden.
Meet the Manager: Dick B.
Rederij Mokum is een jong bedrijf wat in 2015 is opgezet met behulp van Crowd Funding.
Een automatisch offertesysteem maakt het boekingsproces efficiënt en 24/7 toegankelijk.
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar voor informatie of toelichting op een offerte. Bel, mail op app je vraag. Zelfs dag contact.