Definitivt en av de beste sushi stedene i Moss, jeg annbefaler at ingen tar Tone S. sin upålitelige reviews seriøst, 4 Stjerner virkelig og hvor vanskelig er det egentlig og huske navnet ditt "TONE"? tar ikke et geni det din forbanna pompøse skjøge men uansett jeg spiste sushi er på en solfylt dag i august, jeg gikk in døren og fortalte kvinnemennesket at jeg er moss sin største mat kritiker og jeg forventer det beste av henne, hun ga meg et bord i hjørnet på restauranten i nærheten av inngangsdøren, jeg spørte om vinkartet hennes men hun sa de ikke hadde et, så jeg dro fram en Riesling Cuvée Théo 2012 ut av sekken min. sushien ble servert 5 minutter etter på, jeg spørte fruen om et vinglass, men hun kom med en hello kitty kopp istedet, men det får duge, men det minte meg på en opplevelse jeg hadde i Abruzzo italia for noen år tilbake det var i 2007 da jeg besøkte zaccagnini sin går, og jeg fikk en rødvin med meg hjem til en sjarmerende liten familie jeg hadde bodd hos i pescara, der akkurat den samme opplevelsen skjedde, ingen brydde seg om vinglass der, de dro fram kaffekopper og pappglass og vi satt der både barna og voskne og drakk rødvin ut av kopper av papp! jeg fant denne opplevelsen på moss sushi veldig nostalgisk og sjarmerende, dro meg veldig tilbake i tid må jeg si!
men uansett sushien var litt for kald for min smak, men det var ikke så ille siden vinen var perfekt til maten!
men det var ingen parkering i nærheten da så 9.5 av 10 read more