En lille perle findes i krydset Amagerbrogade/Amager boulevard. Et meget lille pizzaria, hvor man som regel står i kø ud på gaden, eller venter udenfor, da kombinationen af meget lidt plads og pizzahungrende Københavnere er lidt problematisk. Det er dog en del af charmen.
Ventetiden plejer at være 10-20 min., afhængig af hvilket tidspunkt på dagen, hvilket er helt fair. Pizzaen kan desuden også bestilles over telefon, så den er klar når du når frem, noget jeg selv har benyttet mig af ofte.
Generelt et pizzaria som jeg gerne besøger jævntligt (når samvittigheden tillader det), da kvaliteten og smagen er i top. Jeg har endnu ikke oplevet at få en pizza, som jeg ikke var tilfreds med.
Jeg plejer at bestille nr. 35 uden kylling, men med bacon i stedet. Virkelig rart at det er muligt at udskifte ingredienser på pizzaen og samtidig at der ikke betales ekstra for det.
På min favoritpizza er der: mascarpone, ost, kartoffel, rosmarin, bacon og hvidløg. Masacarponen gør pizzaen lækker og greasy og spiller godt overens med den fedtede bacon og lidt mere neutrale kartoffel. Bunden er tynd, men ikke for tynd, lækker og crispy. Og ikke brændt som de ofte kan blive. Så en forholdsvis greasy pizza, men så alligevel ikke, da kvaliteten af råvarene er virkelig høj og lækre, så ja, alt i alt går det bare op i en højere enhed.
Prisen for en pizza ligger omkring 60-70 kr., hvilket er en helt fair pris, da kvaliteten er i top.
Hvis i ikke har prøvet Massimo, er i nødt til det, det er SÅ lækkert!
Uden tvivl Københavns bedste pizzaria! read more