Completíssima botiga de nàutica amb elements tan útils per a la navegació, com decoratius.
L'home que em va atendre va estar molt amable i predisposat a ajudar-me a trobar que el que buscava, i l'establiment en si és un paraís per tots aquells amants del mar com jo.
Si hi ha alguna cosa que potser li podria faltar serien documents nàutics, cartes, llibres, etc. Però, tal i com em va dir el propi dependent, per això està la "Llibreria Nàutica Barcelona" que hi ha a un parell de carrers (C/Fusteria, 12; Barcelona 08002).
Es fa complicat no comprar res de la quantitat de coses que tene i lo ben posat que està tot!
Val la pena passar-s'hi ni que sigui per fer una visita.
---
Completísima tienda de náutica con elementos tan útiles per a la navegación, como decorativos.
El hombre que me atendió fue muy amable y predispuesto a ayudarme a encontrar lo que andaba buscando, y el establecimiento en si es un paraíso para todos aquellos amantes del mar com yo.
Si existe alguna cosa que quizás li podría faltar serían documentos náuticos, cartas, libros, etc. Pero, tal y com me dijo el propio dependiente, para esto está la "Llibreria Nàutica Barcelona" que hay a un par de calles (C/Fusteria, 12; Barcelona 08002).
Se hace difícil salir sin comprar nada de la cantidad de coses que tienen, y de lo bien puesto que está todo!
Merece la pena pasarse aunque sólo sea para hacer una visita. read more