Åt just Lunch på Flames. Jag beställde en Cesarsallad. Jag skulle kanske ha läst det finstilta, men jag blev mycket paff när det dök upp en tallrik med balsamico på sidorna och en sallad utan både bacon, krutonger och med sweetchilli-marrinerad kyckling och kalamata-oliver. Även om salladen också innehöll både Cesar-dressing och sallad har jag lite svårt att förstå hur man kan kalla det en cesarsallad. Smakerna funkade inte helt oväntat dåligt tillsammans. Balsamicon matchade inte alls med cesar-dressingen och sweetchillisåsen från kycklingen. När man dessutom fick med en kalamata-oliv i munnen blev det riktigt pikant.
Vi var 6 i sällskapet där 3 beställt en classico pizza med getost och honung. Alla pizzorna var dränkta i honung och alla 3 satt och torkade pizorna med servetter för att bli av med honungen. Jag smakade själv på en av pizzorna i fråga och den smakade mer som en efterrätt än en pizza. Det var fruktansvärt sött och honungssmaken tog över direkt. Det var även mycket sparsamt med getost på pizzan. Det ska det inte behöva vara när lunchen kostar 95 kr.
När jag ifrågasatte benämningen av min cesarsallad som en sådan. Så konstaterade kyparen att det var en cesarsallad med kyckling... En i sällskapet gick upp och bytte pizzan mot en pasta. Vi andra tre tyckte att allt var för dåligt och ville bara få det hela överstökat.
De i sällskapet som åt pasta verkade nöjda, men upplevde inte att det var något speciellt.
På vårt bord fanns 3 pepparkvarnar som alla var tomma. I övrigt kan jag tycka att det borde finnas smör till det inte helt övertygande pizzabrödet vid salladsbordet.
Kan såhär avslutningsvis anmärka. Att om man tvingar hela sällskapet att beställa vid kassan innan någon betalar för sig, och som anledning därtill anger att det är för att alla ska få mat samtidigt. Så bör inte tiden mellan att första och sista person får sin mat vara 10 minuter. read more