In de Kazerie van Rick & Heleen Brantenaar te Amstelveen vindt u de grootste collectie Hollandse en buitenlandse kazen van Amstelveen. Daarnaast zijn zij gespecialiceerd in noten, wijnen, delicatessen, tapas, proeverijen, desem brood vanMenno en nog veel meer. Het is een van de gezelligste plekjes waar u niet zomaar klant bent, maar te gast. Een team van zeer ervaren professionals met hoog niveau culi ervaring helpt u aan een stuk kaas wat past bij uw wens en behoefte en maakt van uw kaas en/of charcuterie plateau een waar feest!
Established in 2010.
Na jarenlang in te hebben gewerkt in commerciële en management functies, kriebelde het bij ons steeds meer en meer om iets voor ons zelf te gaan beginnen. Na vele mogelijkheden te hebben onderzocht was het Heleen die met het idee van De Kazerie op de proppen kwam na een bezoek bij ons favoriete kaasboer op het dorp: Chez Maxim Pichard.
Max en zijn vrouw Jessica hebben ons ongelooflijk bijgestaan om ons een stoomcursus kaaswinkel te geven. Elk vrij uurtje, elke vrije zaterdag werd benut om in de winkel de praktijk ervaring op te doen. Ook werden vele, vele kaas en delicatessen winkels bezocht om inspiratie op te doen. Het leukste vonden we de zoektocht naar bijzondere kaasjes en andere heerlijkheden. Klap op de vuurpijl was het bezoek aan DE belangrijkste markt voor een kaaswinkel: Rungis Marché International aan de oostzijde van Parijs vlakbij het vliegveld van Orly. Overigens reizen wij tegenwoordig regelmatig naar Rungis om zelf onze kazen te selecteren en in te kopen om zodoende ee
Meet the Business Owner: Rick en Heleen B.
Culinisten die werken met en vertrouwen op ouderwetse waarden gecombineerd met moderne technieken en middelen.