Välkommen till Viscus, vi är ett hälso- och friskvårdsföretag där personlig träning är vår kärnverksamhet och vi arbetar efter mottot "your wellness, our goal".
Viscus erbjuder även sjukgymnastik, massage, military training, long driving, dietist, hjärt- och lungräddning, företagsevent, träningsworkshops och föreläsningar. Detta för att kunna erbjuda den bästa tänkbara service.
Viscus är en spartansk träningsanläggning med välutbildad personal och ett exklusivt upplägg.
Established in 2009.
Viscus AB är sedan oktober 2009 ett registrerat aktiebolag som grundades av 4 mycket drivna entreprenörer med mål att starta ett företag som inom kort skall bli ledande på marknaden för personlig träning.
Viscus finns i både Göteborg och Stockholm. Viscus Masthugget ligger i centrala Göteborg och är ett 250 kvm stort friskvårdscenter, totalrenoverat 2011. Här finns goda parkeringsmöjligheter och nära till lokaltrafiken (hållplats Masthuggstorget). I Stockholm hyr Viscus in sig hos Central Gym, Rosengatan 1 (tunnelbanestation Rådmansgatan).
Träningsdelen i friskvårdscentret är spartanskt uppbyggt med den utrustning som behövs för att klienten ska nå sina mål på bästa och mest effektiva sätt. Träningsytan är öppen, ljus och har högt i tak.
Viscus erbjuder ett komplett och välutbildat team inom friskvård och hälsa. Klienten erbjuds att anlita en mycket professionell och seriös personlig tränare som brinner för sitt yrke så att kvalitén alltid är av högsta standard.
Meet the Business Owner: Johan H.
Verkställande Direktör
Johan Hallenby