Zelf was ik al enige tijd op zoek naar een goede kapper. Wat een vrij zware klus is hier in Amsterdam. Maar ik heb hem nu gevonden. Het is wel een stukje fietsen voor mij, maar dat heb ik er zeker voor over. Mijn haar heeft eindelijk na een lange tijd weer een mooi en goed model.
Maar niet alleen mijn haar zit weer mooi in model, maar de salon zelf is erg mooi en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Alles word hier voor je gedaan. Wil je een koffie, munt thee of een wijntje dan is dit allemaal mogelijk. Dit alles word gedaan met een lach en een vriendelijk gezicht.
Naast mij zat toen een klant die niet helemaal tevreden was met haar model. Ze vond het net de lang aan de achterkant. Dit word bij geknipt zoals de klant het wilde hebben zonder enige extra kosten. Ze zeiden: "dit hoort bij de service die wij aan u willen verlenen. En wanneer er nog een keer iets is kunt u altijd bij ons langskomen".
Dit gaf mij een erg fijn en vertrouwd gevoel. De prijs kwaliteit is zeker goed in balans vind ik zelf en raad deze salon ook zeker aan. read more