Med VACA vil vi gerne invitere dig til at smage mexicanske retter på en ny måde. Vi har taget udgangspunkt i det ægte mexicanske køkken og eksperimenteret med at tilsætte sæsonens danske råvarer. Derfor kan du på menuen bl.a. finde tomatiseret krydderflæskesvær, bløde tortillaer og salsa lavet af friske tomater og krydderurter.
Established in 2014.
Vaca er et takeaway koncept, hvor vi tilbyder hurtige og lækre smagsoplevelser på den sunde og fingernemme måde Vores retter henter inspiration i det farverige mexicanske køkken, som vi nyfortolker ud fra danske råvarer. Vi har imidlertid aldrig tænkt, at den gode madoplevelse kun ligger i friske råvarer, kreative retter og i den måde, vi tilbereder maden på. Vi tror lige så meget på, at den findes i stemningen omkring et måltid. Selv ved vi, at dét, der lige kan løfte et måltid til noget helt særligt, kan være den første varme sommeraften, musikken fra gaden eller de mennesker, vi deler maden sammen med.
Meet the Business Owner: Morten H.
Morten H.
Iværksætter og kok Morten Hansson er ejer af VACA.
Idéen til VACA opstod fra en passion for mad fra mange forskellige slags køkkener, og især det mexicanske.
Han udtaler:
"De fleste har en idé om, at mexicansk mad er tungt og en smule fedtet, og det er der også mange, der godt kan lide. Men vi har bevidst valgt ikke at gå 100 procent efter det traditionelle mexicanske køkken, men et køkken, der falder i danskernes smag, med meget af det originale og navnlig det friske, og lidt friterede ting og spareribs, som giver det kant," siger Morten Hansson.