Åt här för något år sedan men nu när det bytt lokal har allt försämrats. Maten var helt okej, jag åt en siah sefid (svart&vit, kobideh och djodje) och köttet var gott men riset var bland det sämsta jag ätit till min persiska mat, och då har jag ätit en massa persisk mat. Dessutom saknade det smörklicken som är väldigt god till.
Deras mastokhiar (yoghurt och gurka) var väldigt god. Maten var alltså inte dålig (dock så hade baklavan tagit slut vilket var synd) - men servicen var hemsk. Först och främst så tog det kanske tjugo minuter innan någon kom och tog vår beställning, inte för att de hade fullt upp - de stod och pratade och utöver oss var det tre andra sällskap där.
När vi väl fick beställa kom förrätten, huvudrätten och efterrätten relativt snabbt men sedan när vi skulle betala fick vi notan men sedan så ignorerade de oss i cirka tjugo minuter - de skulle arrangera bord för någon fest de skulle ha dagen efter, vilket de då inte kunde göra efter de tagit emot våra pengar eller så.
Det var dessutom otroligt kallt och trots att det var en regnig decemberkväll så var det varmare utomhus - det var otroligt mycket bättre förut, jag kommer då aldrig återvända. Hellre Shahrzad, även om det är längre att gå. read more