Vi havde købt en sweat deal med forret og hovedret. Besøgte restauranten lille juleaften, og blev budt velkommen af meget sød og smilende nepalesisk kvinde, som serverede mango mellasi (uden beregning). Kunne frit vælge en forret og hovedret blandt de fleste af retterne på menu-kortet. Valgte samosa og onion bhaji til forret samt chicken tandoori til hovedret. Fik serveret krydrede ris og naan brød til. Maden var perfekt krydret og naan brødet dejlig sprødt. Betjeningen var helt i top, og det gjorde ingenting, at vi måtte vente lidt på maden, blev færdig, for det var tydeligvis ikke fast food. Kvinden som betjente os, bad os spise forretten lidt langsomt, for at vi ikke skulle vente for længe på hovedretten, men vi kom ikke til at vente længe, og der var mere mad end vi kunne spise, så man får virkelig meget for pengene. Indretningen var meget simpel, og der mangler stadig lidt finish på malerarbejdet, måske fordi restauranten har skiftet ejer for nylig, men det var kun med til at gøre stemningen meget autentisk, især da der blev sat nepalesisk (eller indisk) musik på anlægget under middagen. Lokalet var dog lidt halvkoldt, så husk en trøje. Det er absolut ikke sidste gang, at vi besøger Royal Agra Palace read more