Restaurant ' Antonella ' Photos
Recommended Reviews - Restaurant ' Antonella '
Start your review...
10 months ago
The food is pretty good, the staff is friendly and also humorous. The ambiance is good and lively. A great spot to eat!
The best Italian restaurant in Wesel easily ! If you are tired of German food while visiting this charming town near the Rhein river come here ! I'm an Italian food snob from nyc originally and California and this place is awesome , delicious , great food and wine ! read more
More info about Restaurant ' Antonella '
Kornmarkt 1
46483 Wesel
Full menu
What time does Restaurant ' Antonella ' open?
Restaurant ' Antonella ' opens at 12:00 PM on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday.
What time does Restaurant ' Antonella ' close?
Restaurant ' Antonella ' closes at 11:00 PM on Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday.Restaurant ' Antonella ' closes at 12:00 AM (Next day) on Friday and Saturday.Restaurant ' Antonella ' closes at 10:00 PM on Sunday.
Mon-Thu 12:00 PM - 11:00 PMFri-Sat 12:00 PM - 12:00 AM (Next day)Sun 12:00 PM - 10:00 PM
Food & Alcohol
Does Restaurant ' Antonella ' serve alcohol?
Yes, Restaurant ' Antonella ' serves alcohol.
Outdoor Amenities
Does Restaurant ' Antonella ' have parking?
Yes, Restaurant ' Antonella ' has parking options.
Other Amenities
Does Restaurant ' Antonella ' have free WiFi?
Yes, Restaurant ' Antonella ' has free WiFi.
Restaurant ' Antonella ' Reviews in Other Languages
Omdat we een jaar geleden tot volle tevredenheid bij dit restaurant gegeten hadden, besloten we afgelopen weekend, op doorreis, hier weer te gaan eten. In eerste instantie leek het een herhaling van vorig jaar te worden. We werden vlot geholpen, kregen een stokbroodje en wat olijven. Het hoofdgerecht "saltimbocca" was varkensvlees, hoort dus kalfsvlees te zijn, maar aangezien dit op de kaart stond kunnen we hier niets van zeggen. Het totaal was niet super mals. De andere drie van het gezelschap waren tevreden over hun gerecht. Bij het bestellen van het nagerecht bleek de mascarpone met aardbeien niet beschikbaar te zijn. Reden, de mascarpone was op, en dat voor een Italiaans restaurant aan het begin van de zaterdagavond. Er waren twee dessertkaarten, 1 met foto's en 1 met tekst. We bestelden toen van de tekstkaart een mangosorbet, aangezien we vermoedden, dat de andere kaart kant en klare producten waren. Tot onze verbazing bleek deze sorbet te bestaan uit een zeer klein ovalen diepvriesijsje op een heel groot bord, bestrooid met cacao. Op dit ijsje lagen drie hard bevroren vruchtjes. Kortom zo uit de diepvries op een bord gelegd en wat cacao erover, kassa 6 euro. Toen we hier een opmerking over maakten werd gezegd dat we dit konden weten, er stond blijkbaar een bepaald merk ergens op de kaart!! Er werd behoorlijk op de tenen getrapt gereageerd. Voor ons was het voldoende geweest als met een gebaar een kopje koffie was aangeboden, of misschien alleen maar excuus. Kortom nooit meer zien ze ons bij dit onvriendelijke restaurant, een kater na een zo goed bevallen eerste kennismaking. Vier personen uit Nederland. Tot slot, de duitse mevrouw naast onze tafel was ook niet tevreden en werd door de chef zeer onbeschoft behandeld. read more
Bei einem Tagesausflug nach Wesel suchten wir heute um die Mittagszeit ein Restaurant mit Außenterrasse und fanden per Zufall das Antonella. Liegt an einem schönen ruhigen Platz und hat eine einladende Außenterrasse,also ließen wir uns unter einem schattigen Baum nieder. Wir bestellten das Mittagsmenü für je 10,80 Euro, obwohl wir bei Mittagsmenüs in uns unbekannten Restaurants schon öfter hereingefallen sind. Das Menü bestand aus einer Vorspeise (wahlweise Antipasti oder Pasta),je einem Hauptgang aus wahlweise 4 verschiedenen Pastagerichten bzw. 4 verschiedenen Pizzen und einem Kaltgetränk (Softdrink,Wein oder Bier). Die Bedienung war freundlich,die Getränke standen nach 5 Minuten auf dem Tisch zusammen mit einem Gruß des Hauses (frisches,warmes Brot mit Oloven und etwas Kräuterquark)- das hatten wir natürlich überhaupt nicht erwartet. Die Antipasti-Vorspeise war zwar eher klein,aber lecker, die Pizza zum Hauptgang war kross und schmeckte richtig gut. Nur der bestellte Wein (Vino del la Casa, angeblich ein Soave) entpuppte sich als sehr saures Gesöff (nicht zu verwechseln mit trocken, ich kenne den Unterschied) ,allerdings sehr ansprechend in einer Karaffe mit stilvollem Glas kredenzt. Angesichts des Preises,des Geschmacks, des netten Service und der schönen Terrasse vergebe ich 4 Punkte. read more
Ich kann auch nicht nachvollziehen was so einige Schreiberlinge hier verzapfen. Beim Restaurant Antonella in Wesel handelt es sich um ein Superrestaurant, in dem man toll essen gehen kann. Wir waren schon mit vielen Freunden und Geschäftspartnern hier essen und alle waren begeistert. Die Bedienung ist total nett und aufmerksam und auch der Chef kümmert sich um alles zur vollsten Zufriedenheit. Es gibt nichts zu beanstanden. Alles ist immer frisch und superlecker. Wir können es nur allen empfehlen. read more
Ich könnte hier jeden Tag essen gehen, wäre es von Xanten nicht ein wenig weit. Hier ist es einfach klasse, Leckeres Essen, nette Bedienung und im Sommer kann man schön draussen sitzen. Mmmmhhhhhh lecker, absolut zu empfehlen read more