Tento podnik jsme navštívili včera s manželkou. Věděli jsme o existenci této kavárny, ale zašli jsme až nyní a to na doporučení dobrého hodnocení tady na Yelpu a FB. Kavárna je velmi krásná a moderně zařízená. Líbilo se nám strašně moc a hlavně mě se líbila přední část s klavírem. Nabídka docela solidní a ceny přijatelné na tento typ kavárny. Objednali jsme si kávu...já jsem si dal Espresso Lungo a žena si dala Cappuccino. Jako dezert jsem si objednal jablkový závin s banánem, domácí čokoládou a šlehačkou za 26Kč, žena si dala tvarohový dort. Než nám přinesli kávu dostali jsme na stůl misku hroznového vína, což jsem velmi ocenil a trošku jsme zobli. Překvapení nastalo, když mezi par kuličkami hroznového vína byla občas nějaká nahnilá.:-) Káva je na stole. Cappuccino pro ženu bylo velmi malé a neodpovídalo velikosti standartu. Já jsem dostal Lungo tedy větší kávu s více obsahem vody. Bohužel moje Lungo bylo jenom déle extrahované s více vody a tím pádem jsem dostal nějakou tmavší vodu. Na dotaz proč jsem nedostal horkou vodu na zředění espressa mi bylo řečeno, že to takhle podávají a sama se přiznala, že nevím, že se takhle připravuje káva Lungo. Kdo trošku ví něco o kávě...ví, že Lungo se buď podává s horkou vodou, ne vařící a nebo je voda předem dána do šálku espressa a potom připuštěno espresso 30ml. Jablečný závin byl velký, teplý se šlehačkou. Bohužel chuť už byla jinde. Původně to měl být závin s banánem, domácí čokoládou a šlehačkou v ceně 26Kč. Závin byl nakonec jenom jablečný a docela sterilní chutí. Postrádal jsem tradiční ochucení jako je skořice, rozinky a vlašské ořechy. Podotýkám, že v nabídce nebyl jiný závin k výběru. Nakonec mi byla i zaúčtována šlehačka v ceně 8Kč, což na jídelním lístku bylo v ceně. Ženě dortík chutnal:-) A ještě jedna malá připomínka. Servírka za barem připravovala Mojito a všimnul jsem si jedné zajímavé věci. Když udělala Mojito strčila nakonec do Mojita slámku jako když vytahujete víno ze sudu a obsah slámky vypustila do pusy. Nakonec Mojito odnesla. Nepochopil jsem jestli jen zkusila chuť Mojita a nebo se ji zdálo, že nalila moc vody a chtěla trošku odlít. Myslím si, že takové excesy do takového typu kavárny nepatří. Co říct závěrem. Kavárna se nám moc líbila, majitelé si dali záležet na detaily interiéru. Škoda, že nám káva v tomto podání nevyhovovala a celkové jsme byli zklamáni. Táto kavárna si zaslouží větší péči a přeji jí ať se udrží na tomto místě spousty let. read more