Jakość pieczywa przeciętna, ciastka tanie, ale umiarkowanie smaczne. Za to obsługa pożal się Boże! (Lokal przy Karmelickiej w Krakowie) Ekspedientek jest pięć lub sześć, nie wiem w jakim systemie pracują, ale często się zmieniają. Miła i uprzejmia (zwyczajnie, żadne cuda) jest jedna, pozostałe to tragedia. Panie przypominają zachowaniem napuszone sklepikarki z lat 80-tych;) Ani dzień dobry, ani do widzenia, buły podają z łaską, często w trakcie obsługi klientów rozmawiają przez prywatne telefony (trwa to tak długo, że spokojnie można się zorientować w treści rozmowy) i obsługują jedną ręką! Co gorsza, kilka razy widziałam jak jedna z nich liże palce otwierając worki foliowe. Często jest tak, że na cały sklep jest jedna sprzedawczyni, ludzi tłum, a ona akurat musi przygotować kawę klientowi (morduje się z ekspresem czasem dobre 5-10 minut). Wielokrotnie wychodziłam z piekarni nie mogąc doczekać się obsługi, często widuję jak z tego powodu wychodzą inni klienci. Piekarni przydałby się ktoś kontrolujący obsługę i potrafiący ogarnąć jakoś ten bałagan. Daję jedną gwiazdkę za niskie ceny, bo reszta jest niestety fatalna. read more