Endelig, endelig, endelig(!) er der kommet et sted i Holbæk, der er værd at gå, hvis ønsket er et lækkert måltid ude. I går besøgte jeg for første gang Landmad i Holbæk, der har til huse i lokalerne, der i sin tid var en musikbutik. Ejerne har formået at skabe en hyggelig kombination af café og købmandsbutik, hvor der serveres ærlig, fantastisk velsmagende mad og sælges spændende lokale varer. Hylderne bugner af lækre ting og sager af både Landmads egen produktion men også andre specialiteter fra nærområdet.
Så snart du ankommer til Landmad bliver du taget i mod med smil og åbne arme. Du fornemmer hurtigt, at det er et familiedrevet sted og at personalet arbejder sammen som et team og vigtigst af alt er nærværende og søde. Desværre måtte vi længe på vores mad, men som plaster på såret fik vi øl på husets regning - det er god stil.
Vi valgte Landmads tapastallerken, hvilken består af en symfoni af lækker varmrøget laks, friskstegte frikadeller, lækker oksespegepølse, god ost og fintsnittede rodfrugter samt kål. Dertil lækkert brød, tapenade og verdens bedste mayo. Som prikken over i'et hører der et lille stykke brownie til, der er perfekt i både smag og konsistens.
Vil på det varmeste anbefale at gå til Landmad, hvis du er i Holbæk og vil have en udsøgt spiseoplevelse til en fair pris.
Bonus info: prøv stikkelsbærsaften med brus - MUMS! read more