Hyggeriets speciale er White coffee, som stammer fra oldtidens Yemen. Vi er de eneste i Danmark som serverer denne form for kaffe. Derudover er alt vores brød hjemmebagt og økologisk. Vores rugbrød er lavet på vores 200 år gamle surdej. Vores populærer sandwiches er smut på vores hjemmebagte brød og består af rugbrødssandwich samt sandwich på vores fermenteret bolle. Derudover har vi vores friske, koldpressede juices. Vi går op i bæredygtig og er så vidt muligt økologiske.
Established in 2018.
Hyggeriet er startet på baggrund af vores White Coffee, som stammer fra oldtidens Yemen, hvor Erann's rødder er fra. White Coffee er altid blive drukket i familien samt blevet serveret for venner. Efter Lizette har været med til at bygge et større sundhedskoncept op i USA, som kreativ direktør, besluttede Lizette og Erann sig for at åbne deres eget.
Meet the Business Owner: Lizette M.
Lizette er oprindelig modefotograf, og ejer af MY Magazine www.my-magazine.dk, men blev for 4 år siden hyret ind som kreativ direktør til at åbne et superhealth cafe koncept op i USA, Dr Smood www.drsmood.com. For 1 år siden besluttede Lizette sig for at åbne sin egen cafe Hyggeriet, på baggrund af hendes mand's, Erann DD, White Coffee, som i generationer tilbage altid har drukket denne kaffe. Hyggeriet er de eneste i Danmark som serverer denne specielle kaffe, som stammer fra oldtidens Yemen. Udover White Coffee bager Hyggeriet deres eget brød, bl.a. rugbrød som er lavet på en 200 år gammel surdej. De populærer sandwiches, som består af flere varianter af rugbrødssandwich og sandwich på en fermenteret bolle, er naturligvis lavet på det hjemmebagte brød.