Davo Car Photos
Recommended Reviews - Davo Car
Start your review...
One of the worst car dealers ever in Prague .. they sold me my Q5 and next day the issues started which cost me up to Euro 4000 and when i asked them to help they said they have to fix it just in their workshop not in Audi service . Such liars and i don't recommend them at all as they would never tell you about the car's real condition also during the car test he tried not to let me drive it fast on a high way as this will show there is an issue with the Brake Discs & Pads but i did and recognized . Never go to them and i recommend always to buy from Germany read more
More info about Davo Car
U Tvrze 669/40b
108 00 Prague
Czech Republic
Malešice, Praha 10
739 343 433
Other Amenities
Does Davo Car have free WiFi?
Yes, Davo Car has free WiFi.
1 review that is not currently recommended
Autobazar Davocar nedoporučuji ! Když už jsem měl složenou NEVRATNOU zálohu 10 000 Kč u auta za 130 tisíc , tak v den přebírání auta se stalo následující : a) používají agresivní ochodní praktiky - přestože jasně deklarujete , že auto chcete platit v hotovosti , hodinu ( nepřeháním ! ) Vás masírujou , abyste si to koupili na úvěr, přestože to pořád odmítáte a říkáte , že žádný úvěr nechcete ... a tvrdí , že peníze si prý máte nechat a zhodnotit jinde ! ... Vážně mi tohle řekli !!! b) tu samou agresivní prodejní praktiku používají , když Vám chtějí vnutit prodlouženou záruku (1 rok ) .... na auto za 130 tisíc by za to chtěli 12 500 kč , přičemž strop pro jedno plnění je 25 000 !!! ... spočítejte si sami , jestli se to vyplatí ... a pořád je odmítáte a nenechají se zastavit , že prý Vám to říct MUSÍ !!! c) když po nekonečně dlouhé době paní viděla , že mi to neprodá , došla pro "šéfa" a začalo to samé nanovo ... asi aby mě psychologickým nátlakem zlomil nebo co a abych si to koupil .... vyložená agresivní obchodní praktika ve stylu předváděček pro důchodce d) v předávacím protokole auta měli u všeho zaškrtnuto , že je tam "koroze / opotřebení / únik oleje / snížená účinnost" atd .... což se nezakládalo na pravdě a odmítl jsem to podepsat . Po nějakém dohadování s technikem i on sám přiznal , že tenhle formulář mají pro všechny auta stejný , klidně i pro jeden rok staré ( prakticky nové ) auto ... podle mně je to jejich způsob , jak se zbavit ZÁKONNÉ odpovědnosti za skryté vady ... protože cokoliv by tomu autu bylo , tak podle předávacího protokolu je to vlastně vrak .... jelikož už jsem měl ale složenou tu nevratnou zálohu , nezbylo mi , než podepsat e) chtěli , abych jim přispěl na jejich charitativní projekt , protože mi dali slevu na auto (pokud se to dá nazvat slevou ) ... uhádal sem slevu 3800 Kč u auta za 133 800 ( auto 130 000 + "prodejní služby" za 3800 Kč ) ... neboli "prodejní služby" byly "zdarma" ... a když jsem řekl že nepřispěju , tak se pokusili mě citově vydírat , že prý to pan Babák ( asi se tak jmenoval prodejce , nejsem si jistý ) bude MUSET zaplatit ZA MĚ !!! f) auto bylo inzerované , že má servisní knížku . Bohužel , věřil sem jim , takže sem si jí nevyžádal k nahlédnutí , abych se o tom přesvědčil . Takže teprve doma jsem při procházení dokumentů zjistil , že servisní knížku nemám . g) v inzerátu auta bylo napsáno "certifikát o najetých kilometrech od firmy Cebia!!! " . Ano , certifikát jsem skutečně dostal . Jenže - nenapadlo mě si ho vyžádat k nahlédnutí ještě před složením zálohy . A při předávání auta ho paní jenom nějak nepozorovaně vložila do desek . Takže prvně jsem ho viděl až doma . A bylo tam doslova napsáno toto : " Aktuálně v systému Cebia REPORT není dostatek záznamů pro jednoznačné posouzení stavu tachometru" . Jinými slovy : za 1500 Kč ( a nejde to odmítnout ! ) Vám prodají certifikát certifikující , že kilometry nebylo možné ověřit . h)ve smlouvě je napsáno , že byly předány dva klíče . Dostal jsem ale jenom jeden . Uvědomte si , že v moment , kdy smlouvu podepisujete , tak ty klíče fyzicky nevidíte , takže Vás to netrkne . A když klíče přebíráte , už si na to nevzpomenete ... takže sem na to přišel až doma . Když jsem tu chybějící servisní knížku a chybějící klíč chtěl s Davocarem telefonicky řešit , tak mě prostě odbyli s tím , že to auto nikdy servisku a druhý klíč nemělo .... teprve když sem jim ukázál můj printscreen inzerátu ( který už stihli smazat ) , tak to začali řešit ( takže kdybych ho neměl , tak si můžu akorát tak trhnout nohou ) . A za chybějící servisní knížku ( ta mi přijde docela podstatná z hlediska ověření historie auta a najetých kilometrů ) a za chybějící klíč se po nekonečném handrkování milostivě uvolili mi nechat vyrobit náhradní klíč . A trvalo to "pouhé" dva měsíce neustálých urgencí , "nedorozumění" , telefonátů , než to splnili . Závěr : podal jsem na ně podnět k ČOI a k živnostenskému odboru hl.m.Prahy pro nekalé obchodní praktiky . DAVOCAR NIKDY VÍCE !!! DEJTE SI NA NĚ POZOR !!! ps: taky se podívejte na tenhle odkaz : http://www.davocar-zkusenost.webnode.cz ...kde mám i fotky týkající se mojí neblahé zkušenosti s Davocarem read more