Cancel
Nearby
Bookmarks
Start a Project
Add a Business on Yelp
It's easier on the Yelp app
Continue
Stay on browser
Add Review
Call
Website
Add Photo
Start your review...
Get app
Nice little bar and bistro. A lovely interior and atmosphere, truly a brown bar. Friendly staff, a nice choice for drinks.
Gentsestraat 1
4561 EH Hulst
The Netherlands
0114-374963
Full menu
What time does Bistro En Passant open?
What time does Bistro En Passant close?
Does Bistro En Passant serve alcohol?
Yes, Bistro En Passant serves alcohol.
Does Bistro En Passant have parking?
Yes, Bistro En Passant has parking options.
Does Bistro En Passant have free WiFi?
Yes, Bistro En Passant has free WiFi.
Dutch
2 Reviews
French
1 Review
Get access to customer & competitor insights.
Gezellig en mooi verzorgde zaak vlakbij het centrum van het knusse Hulst. Hun terras is overdekt en…read moreheeft een mooi overzicht over de tuin en speeltuin. Kaart is niet ontzettend uitgebreid al zal je zeker je gading vinden voor elk tijdstip van de dag: van salades en broodjes tot steak en frietjes. Voor de kleintjes zijn er de klassiekers (nuggets, fishsticks enz) al lijken deze wel zelfgemaakt. Unieke bierselectie ook met enkele biertjes van de brouwerij ernaast. Ruime porties, zowel voor mijn salade geitenkaas als voor het lunch trio en het broodje met americain dat mijn ouders bestelden. Iedereen was tevreden met zijn keuze. Vriendelijke en attente bediening ook.
IPA bier van brouwerij ernaast
Terras
See all
Lazarus bier
From the owner: Onze zaak is gelegen in hartje centrum van Hulst aan de Grote Markt waar u 's zomers op ons grote…read moreterras kunt genieten van een hapje of een drankje met prachtig uitzicht op historische gebouwen als het stadhuis (16e eeuw) en de Sint Willibrordus Basiliek uit ca.1200. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of een lunch, maar ook voor het verzorgen van een buffet. Onze zaal is op reservering ook beschikbaar voor groepen, bruiloften, vergaderingen, etc. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen of mailen. Graag tot ziens!
Restaurant Het Bonte Hert VOF Huisman & De Naeyer
Peking eend met gestoomde pannekoekjes
Mihoen Singapore vd chef @ Golden House Stekene
Kikkerbilletjes met look en groenten van de chef @ golden house stekene
From the owner: Ons geheel vernieuwde restaurant ligt in het centrum van het vestingstadje Hulst aan de Nieuwe…read moreBierkaai en bestaat al langer dan 20 jaar. Wij bieden plaats aan ongeveer 130 gasten en groepen tot maximaal 60 personen. In ons restaurant kunt u in een typisch Griekse ambiance genieten van de lekkerste Griekse gerechten en wijnen. Tevens zijn al onze gerechten af te halen. Voor een overzicht van ons menu klikt u bovenaan deze pagina op menu.
Rhodos Grieks Restaurant
Mooi groot terras
Bouillabaisse, suggestie. Heel weinig, en de weinige schelpjes die erin liggen zijn dan nog niet geopend.
Brands by name
Articles by date