Wereldkeuken Genk biedt u het all you can eat concept aan in buffetvorm. U kan hier volop genieten van onze fijne wereldkeuken en drankenbuffet gedurende 2 uur tijdens de lunch en 2,5 uur tijdens het diner. Lunch is beperkter qua aanbod!
Diverse gerechten zoals de saladbar, grill, wok, teppanyaki, dim sum, warm buffet, sushi, kreeft, oesters, mosselen (seizoen), vis- en zeevruchten, halalvlees en gevogelte, pizza, pasta, dessertbuffet, ijs & vers fruit
Dit concept is inclusief alle frisdranken, warme dranken, pils van het vat en witte of rode huiswijn.
Established in 2018.
Na maanden hard zwoegen zijn wij fier op het resultaat. Een verouderde buurtwinkel werd omgetoverd tot een parel voor het oog. Een aanwinst voor Stad Genk! Wereldkeuken Genk opende haar deuren op donderdag 14 juni 2018. Wij hopen u graag te ontmoeten in ons gloednieuw, modern en luxueus restaurant.
Tot binnenkort!
Meet the Business Owner: Lili Z.
Wij hebben altijd horecazaken gehad. We droomden van een groot restaurant. Na lange zoektocht voor de geschikte oppervlakte kwamen we terecht in Genk waar we onze droom wisten te realiseren.