Ik ben 5 jaar klant geweest bij deze firma met een marktplaats script, het script bevatte veel fouten en uitbreidingen werkten niet (altijd) en konden alleen worden opgelost door extra te betalen ondanks dat de uitbreiding gekocht was. Ook telefonisch contact werd vaak berekend als arbeid?? Steevast was het antwoord dat ik een uitgebreide marktplaats script had en dat dat tijd en geld koste , wel, is het niet zo eerst testen op werking en dan betalen?
Het eerste jaar 2021 heb ik totaal 1872 euro betaald aan reparaties en uitbreidingen maar meer aan reparaties en aankoop dan een "goed werkend" script van 75 euro.
Het jaar 2022 € 369.91
Het jaar 2023 € 566.36
Het jaar 2024 € 295.86
Het jaar 2025 € 295.84
Het jaar 2026 € 42.35 ivm overschrijving naar een andere hosting en na dreiging SIDN was het binnen een anderhalf uur geregeld na ruim 8 dagen wachten .
Totaal bedrag € 3442.32 exclusief webhosting en domein registratie.
Daarbij als er een opmerking wordt gemaakt over een rekening wordt men voor kneus uitgemaakt via de whats app.
Alle rekeningen en email zijn bewaard maar bij Vrolijk internetservices moet u echt niet zijn, en vooral niet na inschakeling van SIDN om jouw webhosting overgeschreven te zien krijgen op een eigen server elders.
Ook bleek in 2023 dat de domeinnamen niet meer op mijn naam stonden maar de domeinnamen geregistreerd stonden op de naam van Vrolijk internet services. Mijn advies blijf hier ver vandaan en koop niet deze niet / slechtwerkende marktplaats script, kortom een zeer slechte ervaring als ik terug kijk naar al die jaren wel cashen maar geen service. Ook vanaf september 2025 regelmatig contact ( via mail telefoon) dat bepaalde email functies niet werkten maar ook daar is niets mee gedaan behalve rekeningen sturen als zijnde opgelost. De laatste rekening deed de druppel overlopen en klopt ook nog niet wat betreft werkzaamheden en datum. Het was eerst veelbelovend maar achteraf 1 drama en gezeur .
4 jaar geleden had ik ook een positieve revieuw geschreven maar als ik vooruit kon kijken was deze zeker ook 1 ster waard geweest read more