Tourism Consultancy is gespecialiseerd in marketing & PR activiteiten voor toeristische bedrijven, die zich richten op de Nederlandse vakantieganger of zakenreiziger. We vertegenwoordigen tour operators, hotels, luchtvaartmaatschappijen en cruise maatschappijen. Deze bevinden zich zowel in Nederland als in het buitenland.
Tourism Consultancy is up-to-date met het laatste nieuws en trends in de wereld van reizen en hospitality. Ben je op zoek naar informatie over de hipste reisbestemmingen of tips voor zakelijke trips, op onze website vind je regelmatig updates.
Established in 2007.
De oprichters zijn al vele jaren werkzaam in de toeristische branche en hebben hierdoor een uitstekend netwerk opgebouwd in de binnen- en buitenlandse reiswereld.
Meet the Business Owner: Vivian P.
Mijn motivatie: Het gaat allemaal om 1. je hart volgen, 2. doen waar je goed in bent en 3. het nog meer verbeteren van je skills. Ik ben een 'connector' en krijg er energie van om mensen met elkaar in contact te brengen. Van de gebaande paden afgaan geeft mij inspiratie voor nieuwe ideeën en brengt me ook weer in contact met andere mensen.
Mijn ervaring: ik ben opgegroeid in een hotel/restaurant, waarna ik gewerkt heb in hotels & resorts, wedding departments, voor DMC's en voor diverse verkeersbureaus. Hierbij heb ik gewerkt met het Zwitserse kanton Graubünden, Trentino, Visit Wales, Curaçao en een Afrikaanse DMC.