Ik was in de buurt van Antwerpen en vroeg op Twitter om een ontbijtplek om met een vriend heen te gaan. Direct werd langs alle kanten Tinsel aangeraden, we reden er dus heen.
Aangekomen leek alles ok, een beetje druk, maar we vonden nog plek. Gezellige ruimte. Leuk is dat je je bestelling zelf mag opschrijven op speciaal aangepaste blaadjes en gewoon kan afgeven aan de bar. De drukte verraadde een goed etablissement. We waren benieuwd...
Om te drinken bestelden we beiden een Masala Chai Latte en om te eten een ontbijttoast met een spiegelei, tomaat en kruiden (vooral basilicum). De Masala Chai Latte kwam snel aanzetten. Ik zag de juffer achter de bar het goedje preparen en dat werd duidelijk met zorg gedaan. De presentatie was mooi! Kaneelkruiden met steranijs werden naast onze mooie (hipster)glazen met de thee geserveerd. De thee was goed gekruid en een ideaal mengsel van verschillende kruiden, zoetigheid, thee en gestoomde melk. 10/10 voor deze thee, jawel.
Maar al snel ging het vervelen, het eten duurde tergend lang. Daar zaten we, als twee verhongerde kippen smachtend naar elk bord eten dat voorbij passeerde. We arriveerden omstreeks 11u(!) voor een ontbijt(!) en om 12u10 hadden we nog steeds ons eten niet. We gingen van hungry naar hangry (mijn excuses nogmaals, beste vriend). Na enkele keren aandringen bleef het eten weg. Wanneer we eindelijk onze toast kregen kregen we een hele resem excuses over ons heen die ik nooit gehoord heb omdat ik belachelijk hongerig was. De toast werd naar binnen geschrokt en we konden niet genieten van het goedje. Op de koop toe was het ei niet volledig gebakken, de toast was te droog en het was ook gewoon veel te duur voor twee toasten met wat ei en kruiden. Ik ben bijna weggelopen zonder te betalen, wat ik niet snel doe. Normaal ben ik altijd vriendelijk bij het weggaan, deze keer kregen ze geen knik en goededag terug. I'm sorry.
Mijn vriend en ik zongen bij het buitengaan in koor: 'die zien ons nooit meer terug'. Nee dus. Nee. Geen aanrader. read more