7.10.22'de kedimizin nefes darlığı sebebiyle veterinerimizin tavsiyesi ile Terapist Veteriner Polikliniği'nden randevu alarak acilen kliniğe vardık. Diğer randevular bahane edilerek yaklaşık 2 saat bekletildik. Kedimizin durumunun giderek kötüleştiğini defalarca görevlilere bildirmemize rağmen son hastaya kadar sıramızı beklememiz söylendi. Acil vakaya öncelik tanınmadığı gibi, soğuk tavırlara maruz kaldık. Sabırla, endişe ve çaresizlikle bekledik. Veterinerimizin Vet. Ozan Mutlu'yu tekrar araması neticesinde kedimiz muayene odasına iki saat sonra zoraki alındı ve kalp uzmanı olduğu söylenen veteriner hekim Hadi Alihusseini ve vet. Ozan Mutlu kediyi bacaklarından çekiştirirken kedimiz iyice strese girdi, gözlerimizin önünde can verdi.. Ağladık, feryat ettik, sekiz yaşındaki evladımız son nefesini bu şartlarda, alamadan verdi, Vet. Ozan "Kadının tepkisi çok komik" dedi... Kedimizi paketleyip bize verdiler bir buz kabında. Muayene ücretini de bir kağıda yazdılar, ama almadılar. Sizin kediniz hiç öldü mü? Bizim bu şartlarda öldü, kör olduk.. read more