beste klant, we zijn gespecialiseerd in ontbijt ! van sandwisch tot vers geperst fruitsap, van boterkoek en croisant tot ambachtelijk zuurdeeg brood. ons assortiment huis bereide chocolade producten, moet u zeker geproefd hebben, ze worden aangeboden onder het huismerk chocyou!
ijs, sorbet, patisserie, behoort ook tot het beste wat in de regio te verkrijgen is. geniet ervan !
Established in 2007.
stephan en Catherine Destrooper zijn beiden gedreven door al wat lekker is, met dit in gedachte kan je enkel voor het allerbeste gaan, gedrevenheid, dagelijks verse producten, en een goed onderbouwde opleiding vormen van dit koppel een heuse beleving van lekker, gezond en vooral verwening op culinair niveau.
reeds van in 1999, zijn stephan en Catherine geboeid door hun vak en bedrijf, eerst in een klein dorpje aan de franse grens, en nu in de koksijdse deelgemeente St-Idesbald. waar ze iedere dag opnieuw gaan voor het allerbeste, een heuse aanrader om er eens binnen te springen!
zin in een sneedje lekker....? of gewoon " de smaak van lekker"
Meet the Business Owner: Stephan Destrooper S.
Stephan groeide als kleinzoon van Jules Destrooper op in Brugge. Liep er school in Ter Groene Poorte, en deed diverse werkervaringen op in binnen en buitenland waaronder Fauchon, Parijs.
ook was hij een tijdje werkzaam bij het koekjes bedrijf en had hij er de leiding over een deel van de productie, echter zit het ambacht hem in de vingers en wil hij zijn ziel in zijn producten stoppen die hij zelf heeft bereidt
vandaar dat hij met een uiterst gedreven team aan vakmensen iedere dag opnieuw het allerbeste geeft van zichzelf, en heeft hij uitermate veel voldoening bij een blij gezicht van een klant of een positieve opmerking kunnen zijn dag helemaal perfect maken, dat is waar we iedere dag voor gaan.