Salon 1850 is dé kapper in Zutphen voor wie op zoek is naar meer dan alleen een knipbeurt. Of je nou komt voor een frisse coupe, kleuradvies of een uitgebreide behandeling: wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je gehoord wordt. We nemen de tijd om jouw wensen te vertalen naar een look die past bij wie je bent. We werken met duurzame producten en geloven in aandacht voor detail. Bij Salon 1850 draait het om de totale beleving. You look Gorgeous today!
Established in 2024.
Salon 1850 hebben we (Maurice en Michelle) pas een aantal jaar en het is nu al een enorm succes! We hebben veel vaste klanten die graag bij ons langs komen voor een goede knipbeurt. Het ontstaan van de kapsalon/kapper was tijdens onze vakantie in Italië waar we een ouder echtpaar spraken over ondernemen. Zij hebben ons ervan overtuigd dit avontuur aan te gaan. Amper een jaar later stond de kapsalon in Zutphen, klaar om jullie te ontvangen en te voorzien van een ontspannen knipervaring met goede koffie en eventueel een heerlijke hoofdmassage. Zien we je snel?
Meet the Business Owner: Michelle B.
Hoi, ik ben Michelle Bax, eigenaar van Salon 1850 in het centrum van Zutphen. Met 18 jaar ervaring in de haarstyling heb ik mijn passie voor het kappersvak omgezet in een salon waar persoonlijke aandacht, ambacht en duurzaamheid samenkomen.
Bij Salon 1850 draait het om jou: ik luister naar je wensen, adviseer vanuit kennis en zorg voor resultaat dat je écht ziet en voelt. Of het nu gaat om een klassieke knipbeurt, kleuradvies of een herstellende behandeling zoals onze Davines Naturaltech Herbal Hair Infusions of Natulique Bond Repair, ik werk graag met jou aan haar waar je blij van wordt.
Naast mijn werk achter de stoel ben ik constant bezig om de salon verder te ontwikkelen: van energiebesparing tot online vindbaarheid. Mijn missie? Elke klant laten stralen, binnen én buiten de salon.
Welkom bij Salon 1850, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!