From the owner: ThePhoneLab Amsterdam - Van Woustraat is jouw betrouwbare partner voor snelle telefoon reparatie in…read moreDe Pijp. Vlakbij de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark staan wij klaar om je te helpen met iphone reparatie, samsung reparatie, ipad reparatie, laptop reparatie en macbook reparatie. Zonder afspraak kun je bij ons binnenlopen en word je vaak binnen 30 minuten geholpen.
Of je nu een scherm wilt laten vervangen, je iphone batterij moet laten vervangen, je samsung niet meer oplaadt of je macbook niet meer opstart: onze ervaren technici lossen het snel en vakkundig voor je op. Wij gebruiken alleen originele of premium onderdelen en bieden levenslange garantie op onze reparaties.
Bij ThePhoneLab geloven we in transparantie en kwaliteit. Geen onderzoekskosten, vooraf duidelijke prijzen en altijd uitstekende service. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5/10, gebaseerd op duizenden reviews.
Onze locatie aan de Van Woustraat is ideaal bereikbaar, zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer. Je kunt je reparatie eenvoudig combineren met een bezoek aan de Albert Cuypmarkt, de winkels in De Pijp of Amsterdam Zuid.
Zoek je een betrouwbare telefoonwinkel in Amsterdam? Kom langs bij ThePhoneLab Amsterdam - Van Woustraat. Wij zorgen ervoor dat je toestel weer als nieuw aanvoelt. Direct hulp nodig? Loop binnen of maak online een afspraak!
Is jouw smartphone, iPad of MacBook stuk? Kom langs voor een gratis diagnose.