Cancel
Damplein 31
2060 Antwerp
Belgium
Dam, Dam
What time does Parkloods open?
What time does Parkloods close?
Does Parkloods have bike parking?
Yes, Parkloods has bike parking.
Does Parkloods have parking?
Yes, Parkloods has parking options.
Dutch
2 Reviews
Get access to customer & competitor insights.
Obviously don't go here if you don't have kids ... if you do, they'll kind of like it. 9 Euro's is…read morea little steep, but you're probably paying them back for the art museum you dragged them to. Don't buy "ducats" (exchange rate is 1 ducat = 2 Euro's) to turn them in for food, that also seemed obvious.
From the owner: Wij zijn een grote indoorspeeltuin in het thema van piraten !…read moreKinderen vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar kunnen hier de gekste avonturen beleven en zich uitleven. Er zijn ballenbaden, een grote softplay, lachspiegels, elektrische autootjes en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een peutertuin, een ballenbad en een blokkenhoek voorzien. Mama en papa betalen geen inkom en kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de kinderen zien spelen. Wij organiseren ook verjaardagsfeestjes en feesten allerlei, van zeer klein tot zeer groot ! Voor meer informatie en openingsdagen kan u een kijkje nemen op onze website www.pirateneiland.be
See all
De hel van Deurne noord, zo noemen ze den Bosuil wel eens, waar de ploeg vant stad met stamnummer…read more1, den RAFC of den Antwaerp speelt. Wel als inwoner van Deurne noord ben ik geneigd mijn hometurf als een hel te beschouwen, maar dit geheel terzijde. Sporadische pareltjes maken veel goed: deze nog steeds gebruikte sporthal is de grootste overblijver van Expo '58 (na het Atomium) en is een spectaculair ontwerp met een gekromd houten gebint. Typerend voor die tijd doet het futuristisch en zeer '50s aan. Voorwaar, Jacques Tati's Playtime in Deurne-noord.
This is a great play centre for the kids. It's reasonably priced (seven euro when I am writing…read morethis) for a couple hours. They have indoor and outdoor activities for children. The have a cafe inside which is also reasonably priced with a decent enough selection of food and my favourite part, they have a bar with a few beers on tap.
Zij -terras
Binnentuin