Overnachten, vergaderen, familie-uitje, lunch, high tea
Established in 2014.
Na jarenlang een bakhuisje als Bed & Breakfast verhuurd te hebben, hebben we in 2014 het oude wagenhuis herbouwd met appartementen erin voor onze gasten. Het bakhuisje is te huur als vakantiewoning. Wat zo leuk is dat vele bedrijven ons inmiddels weten te vinden voor vergaderingen, lunches, workshops, teamuitjes etc. Particulieren komen graag high tea-en in onze theetuin! Inmiddels hebben we voor de overnachtende gasten een heerlijke hottub! Wat een wending kan een bedrijf nemen! Konden mijn voorouders dit maar zien, ik ben best een beetje trots om als vierde generatie vrouw iedereen hier te mogen verwelkomen! Een kleine droom die uit is gekomen!! Wees welkom!
Meet the Business Owner: Arianne A.
Geboren en getogen op deze boerderij! Inmiddels met mijn gezin tien jaar woonachtig op deze prachtige plek, vlakbij de snelweg, dichtbij het centrum van Goes, in het centrum van Zeeland, rust, ruimte en ontspanning! Super leuk om vele mensen hiervan te laten meegenieten! De tuin, de voetbalgoaltjes, de hottub, de scooters, de fietsen, de bbq's enfin het ontbreekt hier aan niets om fijne dagen te hebben! Mijn kinderen helpen vaak mee en weten ook het onze gasten super naar de zin te maken! Heerlijk om te doen! Zeker na jaren verschillende functies te hebben gehad en uiteindelijk helemaal te kunnen doen wat ik leuk vind.