From the owner: Book din Segway Tour eller Segway Event med Segway Cruise Copenhagen. Som den eneste officielt…read moreautoriseret Segway Tour udbyder i Danmark kan du stole på at vi har erfarne guides, og eksklusivt kan tilbyde dig de nyeste Segway modeller.
Lej en Segway med guide i København og udforsk byen på en helt unik måde. Selvom du er lokal er vi ret sikre på at vi kan fortælle dig et par facts du ikke vidste i forvejen.
Du kan book din Segway tur i København online direkte på vores hjemmeside eller giv os et kald og så hjælper vi gerne. Det er en fantastisk sjov måde at skabe mindeværdige oplevelser med familie, venner eller kollegaer.
Kontakt vores Segway Events Team som står til rådighed for at hjælpe dig med at planlægge et fantastisk firmaevent, polterabend, fødselsdag, eller andet! Vi har rigtig mange sjove ideer og kan også bruge vores andre originale Segway produkter. Vi kommer ud i hele Danmark og intet event er for stort eller småt til os, og vi kan planlægge alt fra Segway sightseeing i København, eller andre byer, til teambuilding, fun-games, skattejagte og meget mere.
Hvis du er interesseret i Segway udlejning, køb eller leasing, så kontakt os for priser og andre spørgsmål.