Egentlig en udemærket butik, men kvalitet og pris hænger ikke sammen.
Vi var derfor positivt overrasket da vi kom forbi udstilingsvinduet på Falkonerallé hvor der stod "alt skal væk" og senere i vinduet på butikken hvor der stod "50%". I butikken fandt vi nogle ting, gik til kassen og snakkede højlydt om at alt var 50%. Ekspedienten pakkede vores ting ind, tastede beløbet på maskinen og først dér syntes vi, at det lød lidt højt. Vi blev meget overraskede, da hun sagde at ja, det var altså kun på udsalgsvarer, der var 50% på. Øh hov? Ekspedienten undskyldte ikke engang, og det var tydeligt at hun havde prøvet denne her situation før, hvilket hun da også hurtigt indrømmede og påstod at ja, selvom mange havde klaget over at skiltningen ikke var god nok, ville hendes chef ikke ændre det (og hun virkede heller ikke synderligt interesseret i at få bedre skiltning). Hele hendes attitude emmede af én, som var totalt ligeglad og at det åbenbart var en del af deres rutine at lokke folk ind i troen at det var 50% på alt, og så se om folk opdagede det inden de trykkede "ok" på maskinen.
Vi var selv fuldstændig overraskede, da det gik op for os, og jeg nåede da også at trykke ok. Og så fanger bordet, for der står et lille skilt godt gemt, hvor der står at man ikke kan få pengene igen, så hvis man som os ikke lige var vågne og får trykket "ok", ja så har du lige brugt en hel del flere penge, end du regnede med, og det er der bare ikke noget at gøre noget ved, og det tillader ekspedienten så at stå at være helt kold over for og smiler ovenikøbet flabet, ligesom hun rimelig klart giver udtryk for at det bestemt ikke er første gang at de har kørt den dér. Mange folk bliver sikkert bare flove og går hjem uden at brokke sig, det gjorde vi ikke. Vi fik så en emailadresse, vi kunne skrive til, hvis vi ville klage, telefonnummer eller navn på chefen kunne man ikke få.
Virkelig virkelig dårlig service, og totalt en snyderbutik! read more