Cancel

Good for groups
    Good for kids
    Outdoor seating

Mill16 Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Babas Jakobsberg - Vegan burgare med pommes frites + side order sötpotatis pommes med vegan-dipp, september 2022

Babas Jakobsberg

2.0(1 review)
    0.4 km

Jag minns när Babas enbart fanns i en liten lokal i Stockholms södra förorter, när alltid långa…read moreköer gjorde det svårt för oss med lång väg dit att tajma besöket. Jag minns hur sugen jag var på att testa den omtalade vegoburgaren. Så blev det aldrig. Även om jag numera sällan äter (vegan)burgare eller annan snabbmat pga det oftast är så flottigt och snabba kolhydrater otillfredsställande, så blev jag så nyfiken på att ändå testa Babas vegan-burgare när de numera öppnat i Jakobsberg. Förutom de fantastiska sötpotatispommesen (spröda, krispiga, perfekt friterade och generös portion för 35kr) var besöket en besvikelse. Vegan-burgaren på Impossible Foods växtbaserade burgare (ärtprotein) var ingen höjdare. Pommes fritesen hade en märklig konsistens av halvfriterat och segt. Det var inte en upplevelse värd 145kr. Grafittin på väggarna var av märklig sort, först trodde jag att det var en kvinnofigur som putade med stor byst. Sen en magerlagd man med ölmage. Till slut förstod jag att det var en gänglig kille som höll fram en burgare. Olyckligt val av färg på burgarbrödet... Restaurangen saknar helt sopsortering så allt som kan och borde/ska slängs istället i samma soppåsar. Hela tiden pumpades högljudd hiphop i högtalarna. Den hyfsat stora lokalen ekade helt tom förutom oss två vid besöket. Kanske var vi där efter lunchrusningen, kanske prioriterar folk inte att äta ute numera, kanske föredrar de andra matställen i närheten. All and all, en redigt deppig upplevelse faktiskt. Ovärt.

Photos
    Babas Jakobsberg - Interiör, september 2022