Od kilku lat podróżuję z BP Magellan, ostatnia dalsza wyprawa należy również do udanych, otrzymaliśmy z mężem komplet informacji na temat naszej trasy, mapy rozkłady jazdy komunikacji na miejscu Pani z biura pomogła nam przygotować się do wyjazdu bardzo dokładnie, informacje praktyczne oraz co warto dodatkowo zwiedzić, otrzymałam sporo ciekawostek, widać, że obsługa w tym biurze również zwiedza świat posiada doświadczenie oraz mnóstwo istotnych informacji, mieliśmy na miejscu problem z lekarzem ale mimo różnicy czasu bez problemu udało nam się dodzwonić do naszej opiekunki która pokierowała nas szybko co gdzie i jak.
To co nam się podoba to to, że dbają o nas regularnie jesteśmy informowani o promocjach, urodzinowa gala Magellana na którą zostaliśmy zaproszeni naprawdę nas utwierdziła że duża grupa Klientów z całej Polski korzysta również z usług Magellanek ( to same Panie zespół tworzą świetny i zgrany widać pozostaje pogratulować). Polecam jeśli ktoś będzie miał wątpliwości, firma przetestowana i pewna. read more