Geweldige locatie voor verjaardagsfeestjes. Onze zoon gaf er 2x zijn feestje als 6- en 7-jarige. Nu was onze dochter als 5-jarige aan de beurt. De tijd vloog gewoon voorbij. Elk feestje krijgt een gereserveerde tafel met drank die kan bijgevuld worden. We kozen voor pannenkoeken en openden intussen de cadeautjes. We merkten dat de kids niet veel tijd wilden verliezen aan het eten en wilden gaan spelen. Er is echt wel veel te beleven. Speelhuisjes, een speeltuin voor klein en groot, de bootjes en dan nog tal van springkastelen op het gelijkvloers. Men zegt wel eens dat het er chaotisch kan aan toegaan maar dat is dan toch volstrekt verleden tijd. We waren er bij in de 1e maand na opening. En sindsdien merkten we dat er dingen veranderd zijn in positieve zin, wat aantoont dat men echt wel bezig is met de zaak.
De goochelshow en de muziekshow zorgden voor de nodige variatie. Eigenlijk vlogen die 3,5u gewoon voorbij. Af en toe ging ik de kinderen vragen of ze iets anders wilden doen want anders bleven ze maar met hetzelfde spelen. Alle kids waren tevreden. Dat zegt toch genoeg?
Toiletten proper, iemand op het verdiep die elke vraag kon beantwoorden, makkelijke service voor drank of eten. Als ouder hoef je niet steeds rond te lopen. Gewoon zorgen dat alle schoentjes en jassen verzameld zijn aan tafel. En op tijd de kids verzamelen voor de shows.
De moeite waard dus. read more