Cancel

ModerateSushi Bars, Pan Asian
    Closed 12:00 pm - 3:00 PM, 5:00 PM - 11:00 PM

Kyodai Photos

Recommended Reviews - Kyodai

Your trust is our priority, so businesses can't pay to alter or remove their reviews. Learn more about reviews.
    Yelp app icon
    Browse more easily on the app
    Review Feed Illustration

Very nice sushi with a staff that is a tad awkward. Otherwise I do appreciate what you get for your money.

Helpful 0
    Thanks 0
    Love this 0
    Oh no 0

Kyodai Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

My Way - best of asia - Gebratene Bandnudeln: mit Eiern, Möhren, Sojasprossen, Porre, Zwiebeln. Sauce nach Wahl: Süß-Sauer, Erdnuss, Curry Pikant

3.7(21 reviews)
    1.8 kmHoheluft-Ost

Surprisingly great!. Offers best Pho in town. I didn't expect much as it's in supermarkets and only…read more€5.5. Yet it turned out as a pleasant surprise! The pho is much better than other VNese restaurants in town that are in the €8-11 range. Beef pho is wonderful because they use the right type of beef. dont order chicken pho though. i have not tried other dishes here so can only speak for Pho. Def a place I would go for food - pho, but of course it's not a fine dining restaurant in case u want to invite someone out for dinner

From the owner: Unser Ziel ist es, qualitativ hochstehende Nahrungsmittel und freundlichen Service, der für die…read moreperfekte kulinarisches Erlebnis macht, so besuchen Sie unser Restaurant für das beste in der asiatische Küche bieten. In unserer Küche bereiten wir traditionelle und ausgefallene Speisen zu, die genau Ihren Geschmack treffen, auch tierische Fette kommen nur selten zum Einsatz. Stattdessen werden die Gerichte schonend und kurz gegart. Dadurch bleiben das Gemüse knackig, die Kräuter aromatisch und die Vitamine fast vollständig erhalten. Die asiatische Zubereitung enthält oft Chili oder andere pikante Gewürze. Wir achten darauf, dass Ihre Speisen nicht zu scharf sind. Auf Wunsch würzen unsere Köche die Gerichte natürlich gerne nach Ihren Vorlieben. Sollten Sie spezielle Wünsche oder Fragen haben, so wenden Sie sich bitte an uns. Gerne stellen wir Ihnen beispielsweise Menüs nach Ihren Wünschen zusammen.

Photos
    My Way - best of asia
    My Way - best of asia - Reis-Fadennudeln mit gebratenes Rindfleisch; Kräutern, Salat, Erdnussstückchen, Röstzwiebeln und herzhafter Dip-Sauce

See all

Kyodai - sushi - Updated May 2026