Kto studiuje na UW miejsce to zna pewnie tak samo dobrze jak swój własny pokój :).
Od długiego czasu miejsce zupełnie się zmieniło - obsługa jest inna, jedzenie jeszcze lepsze, a piwo tak dobre jak było (ogromny plus za Książęce lane z kija - nie znam drugiej knajpy gdzie tak jest).
Jedzenie - jest nowe menu uniwersyteckie, z bardzo niskimi cenami - ja jadłem kurczaka w sosie BBQ ok 20 zł, druga osoba Makaron carbonara za 17 zł, który był naprawdę rewelacyjny, duże zaskoczenie, wszak włoska knajpa to nie jest.
Piwo - jak na Warszawę bardzo tanie - do 17 są happy hours.
Obsługa - jak pisałem, ogromna zmiana na plus, stoliki obsługiwane na bieżąco i co chwila ktoś przychodzi i pyta się czy na coś jeszcze mamy ochotę, ale nie jest to namolne, jest super.
Ceny - bardzo, bardzo niskie jak na centrum Warszawy, nie ma sie do czego przyczepić.
Podsumowanie - ogromnie polecam, chociaż, nie mam co polecać, bo wiekszość po prostu na pewno tam przyjdzie, bo miejsce jest tak znane jak samo UW, natomiast dla właścicieli ogromne szacunek za to, że sprostali zadaniu i usprawnili to co nie działało do końca dobrze.
Ja wrócę jeszcze milion razy :). read more