Healing Centre Beyond Medicine verzorgt in samenwerking met buitenaardsen transformerende ET-Healing sessies, ET-Contact Experiences, ET-Healer Opleidingen in het leren samenwerken met buitenaardse wezens, Reconnection en Stargate Experience.
Established in 2015.
Het ontstaan van ET-Healing ®
Eind 2013 organiseerden we vrijblijvend met andere ET-Healers workshops en beurzen die presenteerden we onder de titel Beyond Medicine - ExtraTerrestrial Healing & Communication.
En gaven het werken met de buitenaardsen de werknaam ET-Healing om dit fenomeen in Nederland naamsbekendheid te geven.
Na een intensieve samenwerking van negen maanden en vele workshops gezamenlijk te hebben gedaan voelde het voor alle partijen beter om op eigen benen te gaan staan, onze eigen weg te gaan, onze eigen droom te verwezenlijken en ET-Healing in onze eigen praktijk vorm te gaan geven.
We hebben gekozen voor Healing Centre Beyond Medicine als de officiële naam van onze praktijk en ExtraTerrestrial Healing and Communication als onze pay-off; dit is wat we doen en waar we voor staan, ET-Healing.
Meet the Business Owner: Jacqueline F.
In vogelvlucht zal ik beschrijven hoe het contact met buitenaardsen is begonnen bij mij en nog steeds bezig zich steeds verder en verder te ontvouwen ...
Mijn eerste ontmoeting met buitenaardse wezens.
En toen kwam iemand "gewoon" in ons leven en vertelde ons tijdens een workshop over zijn werk in healing met een team van buitenaardse wezens.
Aanvankelijk was ik zeer sceptisch, ik was op dat moment niet eens zeker dat de graancirkels door ET's werden gemaakt.
En vervolgens zei hij tegen mij persoonlijk dat de ET's echt heel graag met me wilden werken en dat -als ik zou willen- hij me in contact kon brengen met een buitenaardse gids. En zo geschiedde.
Nu heb ik dagelijks, zelfs bijna continu, contact met mijn ET-gids Joël : een gids is eigenlijk vooral een brug tussen onze dimensie en de dimensies waar zij zich bevinden.
Dit contact ervaar ik zowel "fysiek" als mentaal via mijn onderbewustzijn.
Het hele verhaal weten ? Lees meer op ethealing.nl/nl/jacqueline-fiolet-nl