Cancel

Frogner Tegneskole

5.0 (1 review)

Frogner Tegneskole Photos

Frogner Tegneskole Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

Prosjektskolen - Elisabeth Samstad arbeider på en skulptur i forkant av Kunstforums femårsjubileum på Prosjektskolen Kunstskole

Prosjektskolen

3.8(4 reviews)
    1.6 kmFredensborg

From the owner: Prosjektskolen er en toårig kunstskole drevet av aktive samtidskunstnere og tilbyr et bredt spekter…read moreav gjestelærere og foredragsholdere. Skolen, som ble etablert i 2005, tilbyr en unik undervisningsmodell innen kunstfag hvor kunstens muligheter fremfor begrensninger står i sentrum. Utdanningen gir inngående kunnskap og forståelse av kunst med hovedtyngde på samtidskunsten. Elevene gis rom til å utvikle sin egen originalitet og selvstendighet, derfor står eksperimentering og samtidskunst i fokus fremfor klassiske øvelser og fastlagte stilretninger. Kunstskolen er godkjent for inntil 80 elver av Utdanningsdirektoratet, og gir full rett til lån -og stipend i lånekassen. (les mer under). Dagens kunstverden er multimedial, d.v.s. at den beveger seg mellom alle tenkelige former for materialer, uttrykk og innhold. Vi ønsker at Prosjektskolen skal reflektere denne virkeligheten, og oppfordrer elevene til å tenke åpent rundt virkemidler og materialer. Gjennom gruppeoppgaver, egen prosjektutvikling under veiledning og hyppige fellesgjennomganger med diskusjoner vil vi også utforske våre evner til samarbeid og kritisk vurdering. Vi vil sammen med elevene skape et aktivt miljø og bygge et kunstlaboratorium for idèer, forskning og oppfinnelser.

Photos
    Prosjektskolen - Verksted, Prosjektskolen Kunstskole