If you are looking for an authentic Aegean Turkish kitchen , this is a must go restaurant. Ambiance…read more, food and service was on point. Recommend this restaurant to anyone who is looking for a exquisite taste.
Seneler sonra Türkiye'de tatile gelip aradığım lezzeti ancak Favada bulabildim. Eylül ayı olması nedeniyle rezervasyonsuz rahat bir şekilde oturabildik. Ambiyansından , yemeklerine , garsonlarına kadar her şeyden memnun kaldım, çok teşekkür ederim. Mezeler harikaydı. Kabak tatlısını yemeden kesinlikle kalkmayın. Dünyada gezip beğendiğim ve yaptığım listede FAVA restoranını ilk 20 ye koyuyorum.
Bu restorana bir kaç önerim olursa , Dana madalyonun lezzetinde değişiklik , bayanlar tuvaletindeki yedek tuvalet kağıtlarına bir dolap ve kurutucu peçeteliğin hijyen ve kullanış açışından daha yukarı kaldırılması ve servis aralarında masaların üstündeki ekmek kırıntılarının temizlenmesi olur.
Ödediğim fiyat her ne kadar başka restoranlara göre yüksek olsa da , kaliteli lezzetli ve güzel bir akşama değer.