Gelegen tussen "De Heuvel", het mooiste plein van Oosterhout(NB) en omstreken, en het oogstrelende stadspark, vindt u "de woonkamer" van Oosterhout. Gezellig, ongedwongen en direct vertrouwd, daardoor ook geliefd bij een breed publiek.
Zodra het weer het toelaat staat het volledige terras, inclusief onze loungehoek, op het zuiden, uitgestald langs de vijver van het park, waardoor u ook buiten heerlijk kunt genieten van alles wat "De Vrijheid" u te bieden heeft.
Voor uw (zaken)lunch of diner, feest, een kop koffie met een gebakje of een borrel met een hapje bent u bij ons aan het juiste adres. Ook populair zijn onze High Tea én onze unieke High Wine en High Beer.
Onze zaal op de 1e verdieping biedt plaats aan zo'n 45 personen zittend of tot 80 personen staand. Een besloten ruimte, zeer geschikt voor uw vergadering, feest, receptie, babyborrel enz.
Ook voor grotere groepen hebben wij diverse mogelijkheden, van koffie met gebak tot koffietafel of buffet.
Established in 2008.
In de 16e eeuw als herberg en restaurant was "De Vrijheid" al een belangrijke plek in Oosterhout. Tegenwoordig doet het dienst als "de woonkamer" van Oosterhout. Gezellig, ongedwongen en direct vertrouwd, daardoor ook geliefd bij een breed publiek.